ÅreFoto tar dig som kund på allvar

Din visuella upplevelse är det viktigaste för oss. 

Kvalité i utskrifter

Skulle du därför av någon anledning vara missnöjd med kvalitén på det köpta fotot så ersätter vi dig självklart med en ny utskrift.

Digitala kopior

Märk att nedladdade bilder är oftast för mörka för att skriva ut direkt då de är anpassade för skärmar. De kan därför behöva ljusas upp innan de skrivs ut.

Ångerrätt och returer

På redan utskrivet material har vi en månads returrätt, mer om det är t ex en julklapp eller annan gåva du köpt. Vi står självklart för returfrakten.

På produkter utskrivna på beställning har vi ingen returrätt men vi återbetalar den del av summan som inte är vår produktions- och fraktkostnad inom 14 dagar efter att du mottagit fotot eller utskriften.

På digitala kopior har vi 14 dagars returrätt men köparen förbehåller sig då att inte ha reproducerat eller komma att reproducera bilden på något sätt, vare sig online eller t ex på papper. Detta gäller även foton av bilden t ex som ett inlägg i sociala medier eller på något annat sätt. Skulle detta göras så anses licensen för att använda kopian vara förbrukad och full betalning skall erläggas.

Returer ska skickas till

ÅREFOTO.SE
CO Jonas Höglund
Rista 798
837 96 UNDERSÅKER

Har du frågor

Kontakta gärna Jonas på jonas@adventurewithjonas.com eller 0760510606

 

Cookie Consent with Real Cookie Banner